• HOUSE WITH WATER GALLERY image1
  • HOUSE WITH WATER GALLERY image2
  • HOUSE WITH WATER GALLERY image3
  • HOUSE WITH WATER GALLERY image4
  • ©Photo: Yoshiharu Matsumura

Work #59

HOUSE WITH WATER GALLERY

Liked 43
HOUSE WITH WATER GALLERY thumbnail1

©Photo: Yoshiharu Matsumura

HOUSE WITH WATER GALLERY thumbnail2

©Photo: Yoshiharu Matsumura

HOUSE WITH WATER GALLERY thumbnail3

©Photo: Yoshiharu Matsumura

HOUSE WITH WATER GALLERY thumbnail4

©Photo: Yoshiharu Matsumura

HOUSE WITH WATER GALLERY thumbnail5

©Photo: Yoshiharu Matsumura

HOUSE WITH WATER GALLERY thumbnail6

©Photo: Yoshiharu Matsumura

HOUSE WITH WATER GALLERY thumbnail7

©Photo: Yoshiharu Matsumura

HOUSE WITH WATER GALLERY thumbnail8

©Photo: Yoshiharu Matsumura

HOUSE WITH WATER GALLERY thumbnail9

©Photo: Yoshiharu Matsumura

HOUSE WITH WATER GALLERY thumbnail10

©Photo: Yoshiharu Matsumura

Kazuo Oe / MANIERA ARCHITECTS & ASSOCIATES

Architect

Kazuo Oe

MANIERA ARCHITECTS & ASSOCIATES

Taisuke Oe / MANIERA ARCHITECTS & ASSOCIATES

Architect

Taisuke Oe

MANIERA ARCHITECTS & ASSOCIATES

Terumi Oe / MANIERA ARCHITECTS & ASSOCIATES

Architect

Terumi Oe

MANIERA ARCHITECTS & ASSOCIATES

Location of construction
Hyogo, Japan
Year of construction
2012
Categories
Houses/Villas

Hankyu Nishinomiyakitaguchi station was a linchpin of a transportation network between Hanshin, and urbanization developed rapidly after the war by an image in a luxury residential area and advantage convenience to Osaka and Kobe. There was also opening in the Nishinomiya gardens where a high-rise apartment compares and is the site in a stadium in recent years, and it was the place where I bustle with more people.  
I said this area along a railway line, and we assumed to avoid person's eyes and noise, that a facade closed, and a site was to make it concrete casting release of allotropy material with the Hyogo prefectural art cultural center in the neighborhood, and it was considered so that I made the togetherness last in streets and the warmth might be given to a town by design of the cedar mold.  
The titanium steel plate I'm doing the transition of passing years of and granite took the natural material in so that I might change into deeper appearance as well as an elapse at time.  
2 households of 2 of approach develop from left and right on the south side in this house which is housing, and continuation of an exceeded pillar stick between the big tree into the sense to go through for a fellow, when a fellow will soon enter a front door from the top of approach through a gap of a wall and a wall, a wellhole as much as 9m spreads over 3 layers, and green meets from a courtyard and a louver of pottery invites its eyes to the sky.  
A basin is spread outside the window of the guest room on the 3rd floor, and lights which bounds reflects a shake of water in an interior.  
Outside and the interior see a sash of a section and make it the large opening panoramic sash about 20 mm of attachment doesn't lay out, and connect pleasantly, and some time of the relaxation would be given.